top of page
IAM-beautiful-28.jpg

HYDRAGLOW

De populaire HydraGlow is een non-invasieve behandeling die bestaat uit 3 stappen voor een huid met een stralende glow, zonder downtime. Met deze behandeling werken we o.a. op onzuiverheden, fijne lijntjes, grove huidstructuur en oppervlakkige pigmentvlekken. De behandeling voelt aan als een “vochtige stofzuiger” die over de huid gaat. De serums die we gebruiken tijdens de behandeling verweken de dode huidcellen en onzuiverheden en tevens zuigt de tip het vuil uit de huid. Aan het einde van de behandeling laten we je het afvalbakje zien zodat je kunt zien wat er allemaal van je huid is afgekomen. Hierin zie je dode huidcellen, mee-eters, giftige stoffen en alles wat er niet in de huid hoort. De HydraGlow serums die we gebruiken zijn doorzichtig en het troebele wat je zult zien ziet zijn je huid en afvalstoffen. Met de HydraGlow behandeling ziet u direct resultaat met een langdurig effect zonder irritatie of hersteltijd.

STAP 1

REINIGING + PEELING

Ontdek een nieuwe huidlaag met zachte exfoliatie en ontspannende peeling.

STAP 2

EXTRACTIE + HYDRATATIE

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuiging. Voed met intense vochtinbrengende middelen die de huid hydrateren

STAP 3

INSLUIZEN + BESCHERMING

Verzadig het oppervlak van de huid met antioxidanten en peptiden om jouw glow te maximaliseren.

Voor wie is de behandeling geschikt?

De HydraGlow behandeling is geschikt voor alle huidtypen. De behandeling is voor meerdere doeleinden inzetbaar zoals: een dieptereiniging en comedonen extracties. Met een hoge hydraterende werking en licht peelende werking zorgt deze behandeling op termijn ook voor het verstevigen van de huid. Met de HydraGlow behandeling zie je direct resultaat met een langdurig effect zonder irritatie en nadelige neveneffecten. 

Hoe passen we de behandeling toe?

Dit is een combinatie van een krachtige vacuüm-dermabrasie en gelijktijdig diep insluizen van het speciale reinigende en peeling serum welke glycolic, lactic en salicylic acid, green tea, vitamine E en B5 bevatten. Deze serums zullen onder vacuümdruk de huid en poriën diep en intensief reinigen (schoonspoelen en peeling), de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen. Daarna volgt er een zachte vacuüm-massage en gelijktijdig diep insluizen van het speciale voedende, hydraterende en antioxidant serum. Na de behandeling zullen wij de huid kalmeren met een masker, tevens zullen wij de huid beschermen met een SPF.

VERZORGINGSTIP

Thuis je glow behouden? Gebruik dan de krachtige glycolic + E + F ampullen van Mesoestetic. Favoriet onder onze klanten! Direct beschikbaar in de salon.

mesoestetic-glycolic-e-f-ampoules-10x2ml

BEKIJK ONZE ANDERE BEHANDELINGEN

IAM-beautiful-46_edited.jpg
IAM-beautiful-44.jpg
IAM-beautiful-35.jpg
bottom of page