top of page

ABOUT US

Welkom bij IAMBEAUTY: Dé schoonheidssalon voor huidverbetering en laserontharing in Amsterdam Geuzenveld. Ons motto is de natuurlijke schoonheid bevorderen door middel van een breed aanbod aan intensieve huidverbeterende behandelingen en laserbehandelingen. 

 

Wij prijzen ons in het bieden van betrouwbaar advies en onderbouwde expertise. IAMBEAUTY is een ware verademing voor de vrouw waar kwalitatieve behandelingen, producten en kundig advies zich onder één dak begeeft!

Heb je last van acné, overpigmentatie, een extreem droge huid, rimpels, roodheid of een ander huidprobleem? Boek dan nu een Discovery Treatment. Tijdens deze behandeling vind er o.a. een intakegesprek plaats en wordt er een huidscan gemaakt van je huidlagen met de revolutionaire Observ 520X! Om het juiste resultaat te bereiken wordt er een behandelplan op maat gemaakt zodat we stapsgewijs het pad naar jouw ideale huid kunnen uitstippelen. Naast onze gezichtsbehandelingen bieden we ook full-body laserontharing aan met de krachtigste laser ter wereld: de Gentle Max Pro laser. Op deze website kun je op elk gewenst moment een afspraak boeken en alle informatie vinden over onze behandelingen.

MEET GHIZLAN

Mijn naam is Ghizlan Bazi, huid- en laserspecialiste en eigenaresse van IAMBEAUTY Clinic, de plek waar wetenschap en ontspanning zich ontmoet. Ik heb van oorsprong communicatiewetenschappen en rechtsgeleerdheid gestudeerd aan de universiteit, maar na het afronden van mijn studies besloten mijn passie voor schoonheid achterna te gaan. Ik heb diverse diploma’s en certificaten behaald en interne trainingen ontvangen van huidverbeterende merken met puur de focus op: huidverbetering! ⁠

Er is veel onduidelijkheid in de markt over wondercremes en dure producten en daar wilde ik iets aan doen. Ik heb besloten om uitsluitend te werken met de hoogste kwaliteit producten, die wetenschappelijk en medisch onderbouwd zijn. Ik werk momenteel met merken zoals: Candela Gentle Max Pro, Mesoestetic, Medik8, Dermaceuticals, Neoderm. Van deze merken heb ik ervaren dat ze effectieve resultaten bieden - en dat is bij IAMBEAUTY heel belangrijk. Wij bieden eerlijk advies over huidverzorging en hebben een breed aanbod aan behandelingen omdat de huid dit ook vereist, elke huid behoeft een unieke aanpak. ⁠

Ik heet je van harte welkom bij IAMBEAUTY!

IAM-beautiful-12.jpg
bottom of page