top of page
22.png

CLASSIC FACIAL

De classic IAMBEAUTY Facials zijn de klassieke gezichtsbehandelingen voor een goede reiniging van de huid. De behandelingen zijn zeer geschikt voor een huid zonder zichtbare problemen, maar toch een verzorgende boost behoeft. Het verschil tussen de classic IAMBEAUTY Facials en onze andere behandelingen zijn dat de classic facials minder diep in de huid doordringen. Dit is de ideale behandeling voor klanten die niet direct op zoek zijn naar huidverbetering, maar wel naar reiniging en onderhoud.

Tijdens onze facials werken we met de hoogwaardig vervaardige A-merk producten van Mesoestetics en Medik8. Naar aanleiding van je huidanalyse bepalen we welke producten we gebruiken tijdens de behandeling. We reinigen de huid grondig en verwijderen je onzuiverheden. Je huid zal door middel van de zeer effectieve werkstoffen in de producten een goede boost krijgen!

DE BEHANDELING

  • Reiniging gelaat

  • Ontspannende facial steaming

  • Verwijdering van onzuiverheden

  • Diepte reiniging 

  • Serum/Masker afgestemd op jouw huid

  • Moisturising dagcreme

  • Beschermende zonnefactor

Boek een classic facial van 75 minuten als je last hebt van mee-eters of acné zodat er extra aandacht besteed kan worden aan het verhelpen van je onzuiverheden.

IAM-beautiful-44.jpg

PRODUCTEN TIJDENS DE BEHANDELING

Tijdens de behandeling maken wij gebruik van de producten van Medik8 en Mesoestetic. Dit zijn paramedische producten met een wetenschappelijk bewezen werking. Paramedische producten hebben een hoger percentage aan werkzame stoffen en werken dieper in de huid, deze producten zijn alleen verkrijgbaar bij gecertificeerde schoonheidssalons. Benieuwd welke producten je het beste thuis kan gebruiken voor optimaal resultaat? Vraag het ons na je behandeling!

BEKIJK ONZE ANDERE BEHANDELINGEN

IAM-beautiful-46_edited.jpg
IAM-beautiful-29.jpg
IAM-beautiful-35.jpg
bottom of page