top of page
5.png

RUG FACIAL

De rug is een gebruikelijke plek waar men last heeft van onzuiverheden en acné. Een rug facial is een reinigende behandeling speciaal voor de rug. Gedurende de behandeling wordt de huid op de rug gereinigd en wordt er een chemische peeling of bio-peeling aangebracht.

 

 Een peeling zorgt ervoor dat het bovenste beschadigde laagje van de huid loslaat, waardoor de huid gestimuleerd wordt om nieuwe cellen te produceren. De huid gaat zich nu sneller vernieuwen, waardoor oneffenheden verminderen. Een peeling maakt de huid op de rug gladder en egaler.

Welke indicaties kunnen er behandeld worden?

  • Acné

  • Oppervlakkige acne littekens

  • Onzuiverheden

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Afhankelijk van de indicatie en de intensiteit van de peeling zijn vaak meerdere behandelingen nodig om zichtbare resultaten te behalen. Ongeveer 3-5 behandelingen met tussenpozen van 2 tot maximaal 4 weken wordt aangeraden.

Welke peeling is geschikt voor mijn huid?

Een chemische peeling en bio-peeling is geschikt voor ieder huidtype, van een vette tot een gevoelige huid. De intensiteit en de soort peeling wordt afgestemd op de behoeften van de huid en uw persoonlijke wensen. De chemische peelings die wij toepassen zijn glycolzuur, melkzuur, salicylzuur, amandelzuur en trichloorazijnzuur (TCA). Ook hebben wij peelings die meerdere zuren combineren zoals de Jessner peeling.

BEKIJK ONZE ANDERE BEHANDELINGEN

13.png
_MG_8535.jpg
IAM-beautiful-46_edited.jpg
bottom of page