top of page
15.png

DERMAPEN4™

De Dermapen4 is dé nieuwste techniek op het gebied van microneedling. De Dermapen behandeling is daarnaast ook vele malen effectiever en veiliger dan bestaande microneedling therapie. De behandeling is zeer geschikt voor huidverbetering en verstrakking van de huid. De huid wordt vernieuwd zonder dat de bovenste huidlaag beschadigd wordt. Hierdoor kunnen er op een natuurlijke wijze veel huidverbetering bereikt worden. Deze behandeling is zeer geschikt voor o.a. anti-aging, grove poriën, littekenweefsel, pigmentatie, rosacea en striae. De milde wondjes die gemaakt worden door middel van microneedling wekken het herstellend vermogen van de huid op met als gevolg een gezonde en stralende huid op lange termijn.

De Dermapen 4 is een ware revolutie op het gebied van microneedling! Door de technologie in dit apparaat worden het toerental, de druk en penetratie automatisch afgesteld voor een effectievere behandeling.

De resultaten zijn al na één sessie zichtbaar!

INDICATIES GESCHIKT VOOR BEHANDELING DERMAPEN4:

  • Huidveroudering (verslapte huid, fijne lijntjes, rimpels, ouderdomsvlekken, roodheid, couperose)

  • Zon beschadiging (pigmentvlekken, zonnevlekken)

  • Littekens (chirurgische littekens, acne littekens, striae, verdikte littekens)

  • Rokershuid (grove poriën, vale teint, rimpels, couperose)

  • Pigment (overmatige pigmentvorming na een wondje, pigmentloze huidzone, zonnevlekken)

  • Acné in herstelfase (littekenputjes, onzuivere huid, algehele roodheid)

  • Rode huidskleur (couperose, rosacea)

  • Grove huidstructuur (grote poriën, vale huid)

De behandeling

De Dermapen maakt verticaal honderden microgaatjes per seconden. Deze gaatjes, oftwel wondjes genoemd, zijn niet zichtbaar voor het blote oog en sluiten na 7 minuten. Door middel van deze behandeling wordt het wondgenezingsproces in de huid geactiveerd en de keratinocyten en fibroblasten in de huid gestimuleerd. Dit houdt in dat de actieve groei en helende factoren in de huid worden vrijgegeven en fibroblasten zich gaan vermenigvuldigen. Dit zorgt voor een versnelde aanmaak van collageen en elastine!

 

Kwaliteitsgarantie & hygiëne

Wij werken uitermate hygiënisch voor, tijdens en na alle behandelingen. Bij deze behandeling gaan we intensief te werk op de huid en is het zeer belangrijk om hygiënisch te werk te gaan. Wij gebruiken de medische producten van Dermaceuticals om uw huid te desinfecteren voor en na de behandeling. Daarnaast wordt er tijdens iedere behandeling nieuwe Dermapen naalden gebruikt die wij uit een steriele verpakking halen, dit laten wij aan elke klant zien vooraf wij de behandeling starten. Tijdens de behandelingen werken wij uitsluitend met de productlijn van Dermapen, om de kwaliteit van de behandeling te kunnen waarborgen. De producten zijn speciaal vervaardigd voor microneelding doeleinden en bieden tevens ook als onstekingremmers die het snelle herstel van de huid bevorderen.

_MG_8535.jpg
IAM-beautiful-5.jpg

Resultaat en bijwerkingen Dermapen 4 

Direct na de eerste behandeling krijgt u een lichte roodheid reactie gepaard met gevoeligheid van de huid. De mate van gevoeligheid kan per huid en persoon verschillen, denk aan branderigheid of lichte prikkelingen. De huid ziet er na de eerste behandeling meteen gladder, frisser en voller uit. Na enkele dagen bestaat de mogelijkheid dat de huid gaat schilferen, hoewel de intensiteit van het schilferingsproces verschilt per huid. Indien u schilfert mag u niet aan de schilfers zitten of trekken, dit kan pigmentatie of littekens veroorzaken. In enkele gevallen kunt u na de eerste behandeling meer onzuiverheden ervaren, dit is een normale huidreactie omdat de hoornlaag van de opperhuid verdunt wordt na de behandeling. Je bent dan dus op de goede weg! Voor het beste resultaat en lange termijn huidverbetering adviseren wij behandelingen in kuurverband.

Vermijd na de behandeling:

• De zon en de zonnebank (4 weken) 

• Saunabezoek, sporten (48 uur na de behandeling) 

• Zwemmen (48 uur na de behandeling) 

• Ontharen op de behandelde plaats (2 weken)

Wat is het effect van de Dermapen4 behandeling?

Het effect van de Dermapen4 behandeling is dat de huid zich zal herstellen en vernieuwen met als gevolg de aanmaak van nieuw collageen. De huid zal na de eerste behandeling al zichtbaar strakker, gladder en steviger aanvoelen. Daarnaast worden grove poriën minder zichtbaar, nemen pigmentvlekken en littekens af en ziet de huid er gezonder uit! Wij adviseren deze behandeling vaak in de vorm van een kuur en onderhoudsbehandelingen van slechts enkele keren per jaar om het optimale resultaat te behalen en behouden.

Hoe werkt het wondgenezingsproces?

Alle cellen in de huid moeten voorzien zijn van bloed, dit is hun voeding. Deze behandeling zorgt voor de aanmaak van vernieuwde bloedvaten en dit zorgt er voor dat iedere cel een nieuwe dosis voeding binnenkrijgt. Tegelijkertijd worden kapotte cellen vernietigd en verlaten het lichaam. Hierdoor wordt er plaats gemaakt voor nieuwe cellen die zich weer uitstekend zullen inzetten voor de huid. Dit celvernieuwd proces wordt door middel van deze behandeling gestimuleerd, waarvan het effect van maanden tot aan jaren zichtbaar kan blijven.

Wat te doen na de behandeling?

Wij adviseren dezelfde dag geen producten of make-up aan te brengen op de behandelde huid. Na 24 uur je huid alleen reinigen met een milde cleanser. Vermijd intensief zweten en extreem warme douches, sauna’s of zwembaden. Pas op voor de de zon in de eerste 14 dagen na de behandeling en bescherm je huid altijd met een SPF. Geschikte SPF producten zijn te verkrijgbaar bij ons in de salon. 

VERZORGINGSTIP

Belangrijk: gebruik na je Dermapen behandeling altijd een zon bescherming, zoals de Mesoestetic antiaging facial sun mist. Direct verkrijgbaar bij ons in de salon.

facial_home.png

DERMAPEN4 BEFORE & AFTERS

BEKIJK ONZE ANDERE BEHANDELINGEN

IAM-beautiful-46_edited.jpg
IAM-beautiful-29.jpg
Cosmelan.png
bottom of page